Eduard sortiment se rozšiřuje o třístanný brzděný tříosý sklápěč

Eduard Trailer Factory neustále provádí průzkum trhu a snaží se reagovat na jeho výsledky. Zjistili jsme, že poptávka po robustních a všestranných přepravních možnostech pro přepravu těžkých a sypkých nákladů stále roste. To nás inspirovalo k rozšíření naší produktové řady, zejména sortimentu sklápěčů.

Třístranný sklápěč

V tomto blogovém článku se můžete seznámit s třístanným brzděným tříosým sklápěčem. Ideální doplněk k našim dvouosým sklápěčům. Tento nový sklápěč nabízí několik důležitých nových výhod, jako je vyšší nosnost spojená s větší stabilitou, což je zásadní pro náročné úkoly.

Brzy také konfigurovatelný.

Specifikace brzděného tříosého třístanného sklápěče

  • Rozměry (D x Š): 406 x 200 cm
  • Celková hmotnost: 3500 kg
  • Výšky ložné plochy: 63, 66 nebo 72 cm
  • Ovládání: Elektrické, bezdrátové a/nebo ruční ovládání
  • Brzděný: Ano
  • Nápravy: 3

Nejnižší cena díky high-tech výrobě

Výrobní proces začíná vývojem robustního podvozku, následovaným montáží náprav a hydraulických systémů. Poté je instalována ložná plocha a sklápěč je důkladně testován, aby bylo zajištěno, že splňuje naše kvalitativní normy. To vše provádíme v naší high-tech továrně v Lommelu, což znamená, že máme celý proces pod kontrolou.

Spolehlivý a cenově dostupný

Díky optimalizovanému in-house výrobnímu procesu, spolehlivým partnerům a silnému plánu se zaměřujeme nejen na udržitelnost a uživatelskou přívětivost tohoto přívěsu, ale také na nákladovou efektivitu. Proto můžete také tento třístanný sklápěč získat za nejnižší cenu na trhu u Eduard Trailer Factory.

 

Objevte více
eduard productie