8m plochý přívěs zvládne ty nejrozsáhlejší úkoly

V Eduards Trailer Factory víme lépe než kdokoli jiný, že určité úkoly vyžadují velmi specifické, přizpůsobené řešení přepravy. Od stavebnictví a zemědělství po odvětví jako eventy a automobilový průmysl. V každém odvětví se vyskytují úkoly, které je těžké zvládnout bez správného vybavení. Proto Eduards Trailer Factory vyvinula 8 m plochý přívěs. Spolehlivý přívěs, který vyniká svou délkou, multifunkčností a silou. Aby i naši zákazníci s největšími nároky mohli využívat přepravu na míru.

8m plateauwagen

Z našeho rozsáhlého zákaznického kmene jsme získali přehled o doposud nevyřešené poptávce po přepravním řešení pro specifické aplikace, kde je důležitá velikost a kapacita. To vedlo k důkladnému průzkumu trhu, který vyústil ve vytvoření našeho nejnovějšího 8 m plochého přívěsu. Přívěs, který splňuje potřeby mimo jiné stavebních profesionálů, kteří potřebují přepravit velké množství stavebních materiálů, jako je dřevo, ocel nebo prefabrikovaný beton, a scénických techniků, kteří potřebují bezpečně přepravit metrové konstrukce lešení.

Specifikace 8m plochého přívěsu:

  • Rozměry: 806 x 220 cm, 806 x 240 cm, 856 x 220 cm, a 856 x 240 cm
  • Celková hmotnost: 3500 kg
  • Systém nakládání: Rámpy nebo rámpy a naviják
  • Brzděný: Ano
  • Nápravy: 2 nebo 3

In-house výroba zajišťuje konkurenceschopné ceny a kvalitu

Naše 8m ploché přívěsy jsou vyráběny v naší moderní továrně, což nám umožňuje udržet plnou kontrolu nad vývojovým procesem. Od náčrtu po hotový výrobek. Myslete na inženýry, kteří při každé dodávce zohledňují pevnost, odolnost a snadné použití, pokročilé výrobní techniky a dlouholeté spolupráce s důvěryhodnými partnery, jako jsou Knott, AL-KO a Kokisken.

Díky tomuto krátkému dodavatelskému řetězci stojí Eduard za kvalitou spojenou s nejkonkurenceschopnějšími cenami na trhu. Tím vždy zajišťujeme, že všichni naši zákazníci mohou spoléhat na přívěs, který odpovídá jejich potřebám, ať už velkým nebo malým. 

+10 000 varianty

V Eduardu se snažíme vyrábět přívěsy, které nejsou jen funkční a spolehlivé, ale které také splňují specifické požadavky našich zákazníků. Vznik nového 8m plochého přívěsu je dalším krásným příkladem neustálého růstu, který je řízen naším síťovým.

Objevte více
Eduards Trailer Factory